Volledige Verificatie
TVS Level III

Beeldmerk Escrow Alliance

Continuïteitsgarantie

TVS Level III biedt een diepgaande garantie dat de gedeponeerde materialen voldoen aan het continuïteitsdoel van de escrow-overeenkomst. Hiermee zorgen we voor de toekomstige onderhoudbaarheid en voortzetting van uw software, zelfs in scenario's waarbij een alternatieve softwareleverancier de applicatie zou moeten overnemen en onderhouden.

Beeldmerk Escrow Alliance

Grondige tests

TVS Level III gaat verder dan eerdere niveaus door uitgebreide tests uit te voeren, zoals compilatie. We simuleren ook een release-evenement, waarbij we een situatie nabootsen waarin een klant een alternatieve softwareleverancier inschakelt voor het onderhoud van de applicatie.

Beeldmerk Escrow Alliance

Volledige zekerheid

Met TVS Level III heeft u de zekerheid van de kwaliteit, bruikbaarheid en toekomstige onderhoudbaarheid van uw software, waardoor u snel en efficiënt kunt reageren in onvoorziene situaties.

Wat houdt de Volledige Verificatie in?

TVS Level III is niet alleen een controle, maar een uitgebreide verificatie die de functionaliteit, bruikbaarheid en compleetheid van de software beoordeelt.

Het zorgt ervoor dat de software voldoet aan het continuïteitsdoel van de escrow-overeenkomst.

Hoe sluit de Volledige Verificatie aan bij de andere niveaus?

Na de gedetailleerde audit van TVS Level II, biedt TVS Level III een uitgebreidere verificatie.

Hierbij ligt de nadruk op het testen van de software in realistische scenario’s, voorbereidend op mogelijke toekomstige overgangen naar alternatieve softwareleveranciers.

Nieuwsgierig geworden?

Download de verificatie-brochure

Hoe werkt de Volledige Verificatie?

#1 Evaluatie van continuïteitsdoel

Aan het begin van dit proces beoordelen we zorgvuldig de gedeponeerde materialen om te verzekeren dat ze voldoen aan het continuïteitsdoel zoals vastgelegd in de escrow-overeenkomst. Dit zorgt ervoor dat de software in de toekomst onderhouden en voortgezet kan worden, zelfs in het geval van een leveranciersfalen.

#2 Compilatietests

Om de integriteit en functionaliteit van de software te waarborgen, voeren we compilatietests uit. Hierbij wordt de broncode omgezet om te controleren of de software zonder problemen kan worden uitgevoerd en of alle essentiële componenten aanwezig zijn.

#3 Bruikbaarheidsbeoordeling

Naast technische verificatie, is het essentieel om te weten hoe de software presteert in real-world scenario’s. We evalueren daarom de software op zijn bruikbaarheid, waarbij we kijken naar de gebruiksvriendelijkheid, prestaties en andere functionele aspecten die van belang zijn voor eindgebruikers.

#4 Rapportage en aanbevelingen

Na de uitgebreide verificatieprocedures, stellen we een gedetailleerd rapport op. Dit rapport bevat niet alleen onze technische bevindingen, maar ook aanbevelingen voor eventuele verbeteringen of aanvullingen, zodat u volledig voorbereid bent op toekomstige scenario’s.