Coordinator Contract Management

Functie

Als Coördinator Contract Management ben je de spin-in-het-web nadat sales de opdracht heeft gesloten. Jij wordt het aanspreekpunt tussen klant, sales en technisch support. Je stelt de contracten op met de gemaakte afspraken tussen klant en sales, zet acties uit bij de juridische- en technische specialisten en geeft terugkoppeling aan alle betrokken partijen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het proces tot het moment dat de regeling staat en wordt overgedragen aan beheer. Hiervoor heb je veelzijdig contact met klanten op C-level managementniveau. Daarnaast ondersteun je ook bij de verdere ontwikkeling van de (juridische) dienstverlening, ondersteuning van accountmanagement en uitvoering van onze marketingactiviteiten.

Door de groei van ons bedrijf is er behoefte aan uitbreiding van het team met deze nieuwe functie. Het verder vormgeven van de functie is daarmee ook onderdeel van je werk. Je bent goed in verbinden, vindt het fijn om met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn op een gestructureerde manier en ondersteunt je collega’s proactief bij de opstart van een nieuwe escrowregeling.

Werkervaring in de juridische of zakelijke dienstverlening is gewenst. Enige affiniteit met de ICT-sector is een pré. Daarnaast vragen wij goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent communicatief sterk en bent in staat om op verschillende niveau’s te communiceren. Je bent strategisch sterk, kan snel schakelen en projecten tot een goed einde brengen.

Het betreft een parttimefunctie (24 – 32 uur) met flexibele werktijden en de mogelijkheid van hybride werken (thuis en kantoor).

 

Bedrijf

Escrow Alliance is een Nederlandse escrow provider gevestigd in het centrum van Haarlem. Escrow Alliance levert escrowregelingen als een zekerheidsproduct voor de situatie dat een leverancier, veelal softwaremakers en SaaS-aanbieders, zijn product en/of dienst niet meer kan leveren aan zijn klanten door bijvoorbeeld faillissement, bedrijfsbeëindiging of overname. Met haar oplossingen ondersteunt Escrow Alliance haar klanten met het invullen van hun continuïteitsvraagstukken bij veelal bedrijfskritische (software) producten en diensten. Als neutrale partij draagt Escrow Alliance zorg voor de inrichting en uitvoering van escrowregelingen. Escrow Alliance opereert in een internationale nichemarkt en loopt voorop in het bieden van zekerheden voor Cloud, SaaS en datadiensten.

Vragen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Leon Hauzer via 06-14229516.

Interesse

Wil je graag in deze nieuwe functie aan de slag?
Stuur je sollicitatie naar leon.hauzer@escrowalliance.com.