Escrowregeling Flocaltec CCS

FLOCALTEC B.V. (FLOCALTEC) heeft deze escrowregeling opgezet met Escrow Alliance. Met deze escrowregeling verzekert FLOCALTEC dat het risico van permanent verlies van Flocaltec CCS wordt beperkt. De mensen van FLOCALTEC hebben aan uw bedrijfscontinuïteit gedacht mocht er onverhoopt iets gebeuren met FLOCALTEC.

Waarom een escrowregeling?

IT speelt een cruciale rol in de hedendaagse bedrijfsvoering. Als u waarde hecht aan bedrijfscontinuïteit De vraag is hoe de risico’s worden beperkt als een leverancier niet levert wegens faillissement, overname of gewoonweg zijn activiteiten staakt. Welk effect heeft dit op de bedrijfscontinuïteit? En hoe zorgt u voor een ononderbroken gebruik van bedrijfskritische toepassingen zoals financiële software, software voor het beheer van bedrijfsprocessen of software voor documentbeheer?

IT is een integraal onderdeel van de hedendaagse bedrijfsvoering. Maar hoe worden de risico’s beperkt als de leverancier verdwijnt door bijvoorbeeld faillissement, overname of beëindiging van het bedrijf? Welk effect heeft dit op de bedrijfscontinuïteit? Hoe garandeert men het ononderbroken gebruik van toepassingen zoals FlOCALTEC Calibration Centre Software (FLOCALTEC CCS)?

Anderzijds moet de intellectuele eigendom van de leverancier worden beschermd en is het niet wenselijk dat ‘bronmateriaal’ en andere kennis in het bezit zijn van de eindgebruiker. Uiteindelijk zijn dit de ‘kroonjuwelen’ van de leverancier en vereisen zij een adequate bescherming, zowel juridisch als bij de behandeling van deze materialen.

Escrow Alliance beperkt met haar regelingen deze operationele IT-risico’s door het toepassen van het beheer van de escrow en maakt de softwaregebruiker minder afhankelijk.

Wat is voor jouw situatie
de best passende oplossing?

Oriënteer je op de mogelijkheden, we denken graag met je mee.