File Transfer Protocol (FTP) instellingen

Escrow Alliance biedt een aantal bestandsoverdrachtmethoden die zijn gekozen om een breed spectrum van gebruikers te bedienen.

Er is een hybride aanpak die klassieke bestandsoverdracht combineert met moderne beveiliging, een gebruikersvriendelijke webgebaseerde optie gericht op gemak, en een hoogbeveiligde optie die ideaal is voor ervaren gebruikers.

Samen bieden deze methoden flexibiliteit en keuze voor verschillende scenario’s en gebruikers.

Optie 1: FTP over TLS

Hostnaam: transfer.escrowalliance.com

Protocol: FTP (File Transfer Protocol)

Aanmeldingstype: Normaal (Gebruikersnaam/Wachtwoord)

Poort: 21

Instelling: Expliciet FTP over TLS

Deze optie maakt gebruik van FTP met TLS (Transport Layer Security) om de verzonden gegevens te versleutelen. Dit is een veilige optie omdat de gegevens tijdens de overdracht zijn versleuteld. Het is vergelijkbaar met standaard FTP, maar met een extra beveiligingslaag. De instelling “Expliciet” betekent dat de FTP-client uitdrukkelijk moet verzoeken dat TLS-beveiliging wordt gebruikt, in plaats van dat dit automatisch wordt toegepast.

Optie 2: Webbrowser

Let op: voor uploads tot maximaal 1 GB

Website (URL): https://transfer.escrowalliance.com

Aanmeldingstype: Normaal (Gebruikersnaam/Wachtwoord)

Dit is een eenvoudige optie voor het uploaden van bestanden via een webbrowser. Dit is handig voor minder technisch onderlegde gebruikers of wanneer je snel een bestand moet uploaden zonder een FTP-client te hoeven configureren. Houd er rekening mee dat er een bestandsgroottebeperking van 1 GB is voor deze methode.

Optie 3: Secure FTP

Hostnaam: transfer.escrowalliance.com

Protocol: SFTP (SSH File Transfer Protocol)
Aanmeldingstype: Gebruikersnaam & Wachtwoord (alternatief: ssh-sleutel)

Poort: 22

Opmerking: Als je gebruik wilt maken van de ssh-sleuteloptie, genereer dan zelf de SSH-sleutel (type: ed25519) en stuur de openbare sleutel naar ons support e-mailadres.

Deze optie maakt gebruik van SFTP, wat staat voor SSH File Transfer Protocol. Dit is een veilige manier om bestanden over te dragen, omdat het de gegevens versleutelt tijdens het verzenden. Het maakt gebruik van het SSH-protocol om een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Deze optie biedt ook de mogelijkheid om een ssh-sleutel te gebruiken voor authenticatie, wat over het algemeen als veiliger wordt beschouwd dan een wachtwoord.

Escrow regeling

De escrow regeling biedt informatie over uw escrow regelingen. Hier vindt u een overzicht van alle regelingen en kunt u in één oogopslag zien welke escrow regelingen actief zijn.

Contract

Een escrow regeling bestaat uit een of meer contracten. Deze contracten zijn transparant in de contractsectie. U kunt hier contracten bekijken, beoordelen en downloaden.

Wat is voor jouw situatie
de best passende oplossing?

Oriënteer je op de mogelijkheden, we denken graag met je mee.