Escrow Alliance genomineerd voor prestigieuze MKB Innovatie Top 100 prijs

Escrow Alliance met haar innovatieve software escrow portfolio dingt samen met ruim 299 andere ondernemers mee naar een plaats in de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100.
De MKB Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve MKB-bedrijven en is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum. In 2012 wordt dit evenement al weer voor de zevende keer gehouden.

De innovatie van Escrow Alliance is continuïteit bieden van cloud applicaties en in-huis-software door middel van software escrow. Onze escrow-oplossingen verminderen het risico op permanent verlies van data, applicaties en bedrijfsprocessen door het beveiligen van dergelijke activa buiten de leveranciers domeinnaam en tegelijkertijd de bescherming van de intellectuele eigendom in dergelijke toepassingen voor de leverancier.

Voor de eerste keer in haar bestaan is Escrow Alliance genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Deze erkenning reflecteert de visie van het op de ontwikkeling in de ICT branche en de manier waarop ons bedrijf inspeelt door doorlopend te innoveren en mee te denken met de klantvraag.

Expertpanels voor de verschillende sectoren beoordelen de nominaties op basis van de volgende criteria:

– impact voor de branche en samenleving
– originaliteit
– verkrijgbaarheid
– mate van nieuwheid

De expertpanels bestaan uit vakjournalisten en ondernemers uit de sectoren. Na een strenge voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vast.

De jury bestaat uit voorzitter Alexander Rinnooy Kan (SER), zakenvrouw van het jaar Scarlett Kwekkeboom-Janse, innovatie-expert Joris Craandijk, investeerder Bart Stomphorst en journalist Jan Meeus (chef economie NRC-Handelsblad).

Op maandag 4 juni is de uitreiking van de MKB Innovatie Top 100 in het congrescentrum van de Floriade in Venlo.