Escrow voor cloudplatformen

Met de complete escrowregeling zorg je ervoor dat je bedrijf nooit stil komt te liggen, bescherm je de totale automatisering, en voorkom je een automatiseringskaartenhuis in de cloud dankzij de zekerheid die escrow biedt.
Overleg Escrow Regelingen

Wat is escrow voor cloud?

Cloud escrow is de meest volledige escrowregeling waarmee je de hele automatiseringsketen beschermt.

We hebben individuele en collectieve cloud-escrowregelingen.

Wat is hiervoor nodig? Het gaat om alles: de broncode, het programma én de data. Maar bijvoorbeeld ook de infrastructuur, ecosystemen van relaties, onderliggende contracten en SLA’s. Soms gaat de productieomgeving zelf in het depot.

Waarom escrow voor cloud?

SaaS ofwel cloudsoftware maakt automatisering binnen je bedrijf heel makkelijk.

Alleen maakt je dat wel heel kwetsbaar als de leverancier iets overkomt. Dan ben je niet alleen alles kwijt, je bedrijf ligt letterlijk stil.

Cloud escrow is een volledige escrowregeling waarmee je gelijk door kunt gaan bij problemen.

Hoe werkt escrow voor cloudplatformen?

Onze regelingen bestaan uit 4 onderdelen: de overeenkomst, verificatie, het depot en de continuïteitsverklaring.

Eerst bepalen we de juiste overeenkomst, een proces dat met zorg moet gebeuren aangezien het de juridische basis is van de hele regeling.

Na akkoord gaan onze experts de materialen die in het depot gaan grondig verifiëren.

Is dat eenmaal achter de rug? Dan kunnen de materialen die in het depot gaan worden aangeleverd.
Dat proces, inclusief updates van de data, wordt geautomatiseerd zodat er altijd een platform beschikbaar is. Een gebied waarin we voorop lopen als escrow-agent.

We doen dat door afspraken te maken èn maatregelen te treffen zodat de applicatie beschikbaar blijft. Zo nemen we de hosting over of dragen de hosting contracten over aan de gebruiker.

Dat proces, inclusief updates van het materiaal, hebben we geautomatiseerd met onder meer virtual machines en containertechnologieën. Een gebied waarin we voorop lopen als escrow-agent.

Het materiaal wordt duaal opgeslagen op verschillende Nederlandse locaties – zowel online als offline. Duaal betekent dat het nooit bij elkaar komt te liggen. Die locaties zijn natuurlijk volgens de allerstrengste standaarden beveiligd.

Ondertussen krijgen jullie 24/7 online statusinzicht via Mijn Escrow. Het depot blijft up-to-date: dit is een actieve escrowregeling waarbij het regelmatig wordt vernieuwd. Iets dat makkelijk wordt gemaakt door onze slimme automatisering.