Escrow voor technologie

De waterdichte waarborg

Bescherm je intellectuele eigendom én win klanten

Als kennisleverancier wil je je receptuur, formule of blauwdruk zeer goed beschermen. Maar wat als klant zich wil beschermen voor het eventueel wegvallen van jou als leverancier? Door een escrowregeling aan te bieden kom je de klant tegemoet én bescherm je je intellectuele eigendom.

Je spreekt samen af dat er alleen omwille van continuïteit beperkte inzage mogelijk is zonder overdracht van het eigendom.

Veilige waarborg

De escrowregelingen van Escrow Alliance werken met vaste procedures volgens de laatste richtlijnen door gescreende consultants. Dat maakt alles traceerbaar en veel veiliger dan opslag bij dienstverleners die hier geen ervaring mee hebben.

Werken met een escrow-agent die thuis is in de technologie.

Wij helpen al jarenlang om het levenswerk van bezitters van intellectueel eigendom te beschermen via escrowregelingen. Aan de andere kant komen we hun klanten tegemoet met een professionele waarborg.

Wij leveren al jarenlang escrowregelingen aan talloze leveranciers (en hun klanten en gebruikers) binnen de branche. Wij hebben als onafhankelijke partij alle kennis en ervaring in huis om jullie te helpen om tot de juiste escrowregeling te komen.

Download een voorbeeld escrow-overeenkomst