Escrow voor finance

Laat je klanten op je rekenen

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Binnen de branche staat zoveel gevoelige (bedrijfs)data op het spel dat aansprakelijkheid en de blijvende toegang tot de data hoofdthema’s zijn voor alle betrokken spelers.

Voor softwarebedrijven in finance is het zaak om klanten te overtuigen van de kwaliteit van hun software.
Een escrowregeling geeft zowel leverancier als klant (en consument) een waarborg qua continuïteit zodat het mogelijke risico van dataverlies kleiner is.

Regels opstellen betekent ook regels naleven

Continuïteit is key

Facturatie- of fraudedetectiesoftware implementeer je niet zomaar even, ook al wordt het aangeboden als SaaS-abonnement.

Een escrowregeling is in een uitkomst voor zowel leverancier als klant.

De eerste laat zien dat ze zeer professioneel werken en de laatste heeft de zekerheid van gegarandeerde continuïteit van inkomsten.

Werken met een escrow-agent die finance kent

Finance is een vooruitstrevende branche waar uitdagende vraagstukken rondom Artificial Intelligence (AI) en Machine learning (ML) in het bijzonder, dataprivacy, -opslag en risicobeheer samenkomen.

Wij leveren al jarenlang escrowregelingen aan talloze leveranciers (en hun klanten en gebruikers) binnen de branche. Wij hebben als onafhankelijke partij alle kennis en ervaring in huis om jullie te helpen om tot de juiste escrowregeling te komen.

Download een voorbeeld escrow-overeenkomst