Escrow voor logistiek

De zekerheid dat alles van a naar b blijft gaan

Escrow als waarborg van continuïteit

Softwareleveranciers in de logistiek staan vaak voor een fikse uitdaging om verschillende soorten bedrijfssoftware van ketenpartners te ondersteunen om complexe processen te verbinden.

Deze complexe processen wil je natuurlijk waarborgen als onderdeel van je algehele strategie rondom risicomanagement. Een escrowregeling helpt hierbij zodat alles van a naar b blijft gaan.

Plan voor elk scenario

Traceerbaarheid en leverbetrouwbaarheid zijn zo belangrijk in de logistiek dat letterlijk niets in de weg mag staan van een levering.

Met elk scenario moet rekening worden gehouden, de belangen en schaal zijn vaak enorm: goederen moeten vaak van ver komen en klanten rekenen dat leveringen op tijd arriveren. Met een escrowregeling geef je klanten gegarandeerde continuïteit.

Werken met een escrow-agent die de logistiek kent

De logistiek is een dynamische branche waarbij strakke controle over complexe processen een must is. Die controle heb je nodig om snel op enorme uitdagingen te reageren.

Wij leveren al jarenlang escrowregelingen aan talloze leveranciers (en hun klanten en gebruikers) binnen de branche. Wij hebben als onafhankelijke partij alle kennis en ervaring in huis om jullie te helpen om tot de juiste escrowregeling te komen.

Download een voorbeeld escrow-overeenkomst