Escrow voor softwarebedrijven

De waterdichte waarborg voor je broncode

De zekerheid van een professionele waarborg

Afgelopen jaren hebben we gezien hoe digitalisering een absolute must is voor bedrijven, overheden en consumenten.

Maar of je nu een IT-bedrijf runt met maatwerkspecialisten of een multinational die een succesvolle software suite heeft: de broncode beschermen is een must.

Toch zullen sommige prospects een waarborg eisen omwille van continuïteit of afhankelijkheid. Met een escrowregeling kom je die tegemoet én bescherm je je IP.

Moderne escrow voor moderne software

Voor je (actieve) software escrowregeling wil je natuurlijk wel modern werken. Versiebeheersystemen, virtual machines en containertechnologieën maken aanleveren en updaten veilig en makkelijk.

Relevante stakeholders krijgen 24/7 online statusinzicht via een portal en duale opslag op strengbeveiligde depotlocaties zorgen voor nog meer zekerheid. Ideaal voor jou en je klanten.

Werken met een escrow-agent die de IT kent

Wij helpen al jarenlang om applicaties van softwareleveranciers te beschermen via escrowregelingen. Aan de andere kant komen we hun klanten tegemoet met een professionele waarborg.

Wij leveren al jarenlang escrowregelingen aan talloze leveranciers (en hun klanten en gebruikers) binnen de branche. Wij hebben als onafhankelijke partij alle kennis en ervaring in huis om jullie te helpen om tot de juiste escrowregeling te komen.

Download een voorbeeld escrow-overeenkomst