Guide Portaal my.escrowalliance.com

my.escrowalliance.com

My.escrowalliance.com is een persoonlijk en beveiligd klantinformatieportaal en is ontwikkeld om klanten een handige manier te bieden om toegang te krijgen tot de escrowregelingen en accountinformatie te beheren.

My.escrowalliance.com is ontworpen om het voor klanten gemakkelijker te maken om op de hoogte te blijven van hun escrowregelingen en toegang te krijgen tot informatie over contracten, depots en verificaties. Escrowregelingen omvatten vaak meerdere partijen, en het kan een uitdaging zijn voor klanten om alle betrokken details bij te houden. Met my.escrowalliance.com hebben klanten op één plek toegang tot al hun escrow-informatie.

Het platform is ontwikkeld met behulp van de nieuwste webtechnologieën en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat klanten veilig en beveiligd toegang hebben tot hun accountinformatie. De portal is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers en vereist meervoudige verificatie om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de informatie in de escrowregeling.

Portaal

Wanneer je inlogt op my.escrowalliance.com, word je
doorgestuurd naar het dashboard van de portal. Vanaf het
dashboard heb je toegang tot verschillende onderdelen van de
portal, waaronder dossier, escrowregeling, contract, depot,
verificatie. In elk onderdeel worden relevante documenten
weergeven. Deze documenten kan je bekijken of downloaden.
Deze onderdelen zijn met elkaar verbonden en bieden jou een
volledig beeld van de escrowregelingen.

Dashboard

Op het dashboard krijg je direct toegang tot informatie over je de dossiers die voor
jou van belang zijn. Je kan er een vraag stellen of wijzigingen aanvragen of berichten
lezen van Escrow Alliance over de escrowregeling.

Dossier

Het dossier-onderdeel biedt een overzicht van al jouw escrowregelingen. Het dossier is persoonlijk
en wordt voor elke gebruiker op maat samengesteld. Vanaf deze pagina krijg je toegang tot alle details van jouw regelingen. Collega’s kunnen zich aanmelden via de link op de homepage van de portal of door de accountmanager te vragen een account aan te maken.

Escrowregeling

Het escrowregeling-onderdeel biedt informatie over jouw escrowregelingen. Hier vind je een overzicht van alle regelingen en kan je in een oogopslag zien welke escrowregeling actief zijn.

Contract

Een escrowregeling bestaat uit een of meerdere contracten. Deze contracten zijn inzichtelijk in het contract-onderdeel. Je kan hier contracten bekijken, controleren en downloaden.

Depot

Het depot-onderdeel biedt je toegang tot de informatie over het materiaal in het depot. Uiteraard krijg je geen toegang tot het materiaal in het depot. Dat is altijd veilig opgeslagen in kluizen. Je vindt hier de informatie over de datum van deponering, de nummers van het depot en de status.

Verificatie

Alle materialen worden geverifieerd alvorens deze in depot te nemen. In het verificatie-onderdeel vind je informatie over de uitgevoerde verificaties, kan je de rapportage downloaden en controleren.
Ook kan je de status van de uitvoering van de verificatie hier real-time zien. Op het moment van aanlevering van het materiaal totdat het veilig in de kluis is opgenomen.

Documenten

Het documenten-onderdeel biedt jou toegang tot alle documenten die zijn gekoppeld aan jouw escrowregelingen. Je kan hier documenten inzien, downloaden en controleren op eventuele wijzigingen.

Account

Het account-onderdeel biedt jou de mogelijkheid om jouw accountinstellingen te beheren, waaronder jouw contactgegevens, wachtwoord en notificatie-instellingen.

Veilighei

Multifactor toegang

De toegang tot de portal is beveiligd met multifactor authenticatie, wat betekent dat je extra stappen moet doorlopen om toegang te krijgen tot de portal. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag om de privacy en veiligheid van jouw informatie te waarborgen.

Centrale opslag

Alle informatie die beschikbaar is in de portal wordt centraal opgeslagen. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt, ongeacht waar je je bevindt of welk apparaat je gebruikt om toegang te krijgen tot de portal.

Wat is voor jouw situatie
de best passende oplossing?

Oriënteer je op de mogelijkheden, we denken graag met je mee.