Escrow op maat

Bij de ecrowregelingen voor broncode, SaaS, software en technologie zie je wat de regelingen in grote lijnen inhouden. Het kan zijn dat die net niet matchen met jouw vraag of dat het continuïteitsvraagstuk zo complex is dat maatwerk nodig is. We adviseren je dan over de mogelijkheden van een maatwerk escrow-oplossing.

Dan wegen we de verschillende opties zorgvuldig af en adviseren we je over de meest pragmatische en best passende oplossing voor jouw situatie.

Maatwerk Escrow

Wat is escrow op maat?

Het kan zijn dat je situatie uniek is. Geen probleem. Onze experts zorgen voor een kloppende, toekomstbestendige escrowregeling op maat.Als je dit leest past je situatie daar waarschijnlijk niet bij. Geen probleem! Neem contact op met onze experts. Dan maken we een escrowregeling op maat.

Waarom escrow op maat?

Vanwege een unieke situatie kan het zijn dat je maatwerk nodig hebt.Dankzij de jarenlange ervaring van onze experts voorkomen we verrassingen en zetten we een toekomstbestendige escrowregeling neer. Eentje waar jullie op kunnen bouwen.

Wanneer escrow op maat?

Wanneer is een escrowregeling nu een must? Hier 2 voorbeelden.

Je samenwerking is al vastgelegd in een hoofdovereenkomst en de escrow moet daarop aansluiten.

Je gebruikt een bestaande escrowregeling en wil deze gebruiken.

Hoe werkt een escrow op maat?

Dat bespreken we per geval. Wat hetzelfde blijft? Onze onafhankelijk rol in het beschermen van het eigendom en bieden van de continuïteit, de dubbel uitgevoerde veilige opslag van het depot en 24/7 online statusinzicht via Mijn Escrow.

Wat is voor jouw situatie
de best passende oplossing?

Oriënteer je op de mogelijkheden, we denken graag met je mee.