Escrow Alliance BV

Kiest u voor Escrow Alliance als escrow-agent, dan kies je voor een team van onafhankelijke specialisten.

Wij combineren onze brede bedrijfskundige ervaring op het snijvlak van ICT en business met verregaande kennis over software- en cloud-ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich niet alleen in sectoren zoals industrie, diensten en banken. Maar voor partijen in de zorg en de overheid hebben in Escrow Alliance een onafhankelijke partner gevonden.

Continuïteit

Het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf heeft ongetwijfeld hoge prioriteit. De keuze voor Escrow Alliance geeft gemoedsrust: wij leveren toekomstbestendige oplossingen voor continuïteitsvraagstukken.

Ons doel is leveranciers en softwaregebruikers te helpen met een heldere escrowregeling, op basis van de vraag en altijd op een efficiente manier.

Als innovatieve dienstverlener ontwikkelt Escrow Alliance bovendien doorlopend nieuwe escrowregelingen. Hierbij wegen wij de belangen van zowel de leverancier als de softwaregebruiker zorgvuldig af in evenwichtige escrowregelingen.

Onafhankelijk

Beperk het risico van het verlies van software, data of productie-omgevingen tot een minimum. Onze escrowregelingen stellen softwaregebruikers u ondrebrekingen of verlies van software te voorkomen èn verzekert het eigendom van de leverancier.

De afspraken worden vastgelegd in een duidelijke escrow-overeenkomst tussen Escrow Alliance, de leverancier van software en de softwaregebruiker. Escrow Alliance is dus niet alleen de leverancier van de escrowregeling maar ook een onderdeel van de escrow-overeenkomst.

 

 

 

 

Escrow Alliance ISO 9001 en ISO/IEC 27001 KIWA certificaten

Zeg wat je doet,

Doe wat je zegt,

En bewijs!

ISO certificering

Escrow Alliance weet wat het belang van de escrowregeling voor haar klanten is. Daarom gebruiken hanteren wij strikte procedures voor de administratie van de escrow-overeenkomsten, verificaties en de beveiligde opslag van gedeponeerde materialen.

Al deze procedures zijn vastgelegd in de ISO 9001 en de beveiliging van de software, de systemen en de opslag zijn vastgelegd in de ISO 27001 procedures waarmee Escrow Alliance dagelijks werkt en jaarlijks op wordt geauditeerd.

Bekijk de ISO 9001 en ISO 27001 certificaten

Organization pro Software Escrow

OSE richt zich op het introduceren en promoten van escrowregelingen. De organisatie behartigt de belangen van gebruikers en escrow agenten van escrowregelingen in Europa. Bovendien ondersteunt het aanverwante adviesorganisaties en juristen die zich bezighouden met escrowregelingen.

Aandachtsgebieden

  • Bewustwording creëren voor de “bescherming van software- en IT-investeringen” ten behoeve van een functionerende economie
  • Behartigen van de belangen van leden en vergroten van de bekendheid van software escrow door middel van presentaties, public relations en marketingsamenwerking
  • Invoering van normen om ervoor te zorgen dat aangesloten bedrijven hun klanten hoogwaardige escrow-services bieden
  • Vastleggen van juridische kaders en bijdragen aan het realiseren van een betrouwbare rechtszekerheid
Ga eens op bezoek bij OSE

De Escrow Alliance guides

Escrow nieuw voor je?

Duik in de beginner guide

Graag, leg maar uit

Escrow expert?

Duik in de guide voor experts

Ja, vertel me maar