Carrières

Verificatie Consultant

Functie

Als Verificatie Consultant heb je een passie voor programmeren, werk je secuur, ben je nooit te oud of te jong om te leren en heb je interesse in de ontwikkeling van Cloud software. Daarnaast werk je zelfstandig, heb je een oplossingsgerichte instelling heeft en zie je mogelijkheden om (eigen) werkzaamheden te verbeteren en waar mogelijk te automatiseren. Bij voorkeur heb je hands-on ervaring met de ontwikkeling van software, kwaliteitscontroles van broncode of een achtergrond in software audits. Een bovenmatige passie voor software en software development en enthousiasme over de ontwikkelingen van SaaS en Cloud is een pré.

Door de groei van ons bedrijf is er behoefte aan uitbreiding van het team met deze functie. Het verder vormgeven van de functie is daarmee ook onderdeel van je werk. Je bent goed in verbinden, vindt het fijn om met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn op een gestructureerde manier, weet structuur aan te brengen en pro-actief je collega’s te ondersteunen bij de uitvoering en controles van een escrowregelingen.

Werkervaring op minimaal HBO-niveau in een technische of software ontwikkelaarsrol of zakelijke dienstverlening is gewenst. Ervaring met de ontwikkeling van software en cloud omgevingen als Azure of AWS is een pré. Daarnaast vragen wij goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent communicatief sterk en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Je bent strategisch sterk, kan snel schakelen en projecten tot een goed einde brengen.

Het betreft een full time (24 – 40 uur) met flexibele werktijden en de mogelijkheid van hybride werken (thuis en kantoor).

Bedrijf

Escrow Alliance is een Nederlandse escrow provider gevestigd in het centrum van Haarlem. Escrow Alliance levert escrowregelingen als een zekerheidsproduct voor de situatie dat een leverancier, veelal softwaremakers en SaaS-aanbieders, zijn product en/of dienst niet meer kan leveren aan zijn klanten door bijvoorbeeld faillissement, bedrijfsbeëindiging of overname.

Met haar oplossingen ondersteunt Escrow Alliance haar klanten met het invullen van hun continuïteitsvraagstukken bij veelal bedrijfskritische (software) producten en diensten. Als neutrale partij draagt Escrow Alliance zorg voor de inrichting en uitvoering van escrowregelingen. Escrow Alliance opereert in een internationale nichemarkt en loopt voorop in het bieden van zekerheden voor Cloud, SaaS en datadiensten.

Vragen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Leon Hauzer via 06-14229516.

Interesse

Wil je graag in deze nieuwe functie aan de slag?
Stuur je sollicitatie naar leon.hauzer@escrowalliance.com.