Carrières

Verificatie Consultant

Functie

Als Verificatie Consultant ben je in de lead bij het verifiëren of softwarepakketten en clouddiensten van onze klanten voldoen aan de vereiste continuïteitseisen in geval van een calamiteit bij hun softwareleverancier. Je controleert onder meer of de broncode en andere (software)matig genomen maatregelen kunnen worden ingezet en daarmee ondersteun je het waarborgen van de continuïteit van onze klanten en de kern van onze dienstverlening. Naast verificatiewerkzaamheden ben je een belangrijke sparringpartner voor het technisch inrichten van de escrowregeling binnen een omgeving die continu in ontwikkeling is. Als Verificatie Consultant opereer je in een zeer specifiek en vrij nieuw vakgebied en kijk je in de keuken van zowel grote bekende als ook kleine innovatieve bedrijven binnen zeer diverse branches en sectoren.

Door de groei van ons bedrijf is er behoefte aan uitbreiding van het verificatieteam. Naast de uitvoer van verificatiewerkzaamheden is het verder ontwikkelen van de verificatiediensten onderdeel van je werk. Je vindt het fijn om met meerdere projecten tegelijkertijd, weet structuur aan te brengen en pro-actief samen met je collega’s de controles van escrowregelingen uit te voeren.

Werkervaring op minimaal HBO-niveau in een technische of software ontwikkelaarsrol of zakelijke dienstverlening is gewenst. Ervaring met de ontwikkeling van software en Cloud omgevingen als Azure of AWS is een pré. Daarnaast vragen wij goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent communicatief sterk en bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Je bent een goed technisch inzicht in softwareontwikkeling, kan snel schakelen en projecten tot een goed einde brengen.

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur tot full-time (40 uur) met flexibele werktijden en de mogelijkheid van hybride werken (thuis en kantoor).

Bedrijf

Escrow Alliance is een Nederlandse escrow provider gevestigd in het centrum van Haarlem. Escrow Alliance levert escrowregelingen als een zekerheidsproduct voor de situatie dat een leverancier, veelal softwaremakers en SaaS-aanbieders, zijn product en/of dienst niet meer kan leveren aan zijn klanten door bijvoorbeeld faillissement, bedrijfsbeëindiging of overname. Met haar oplossingen ondersteunt Escrow Alliance haar klanten met het invullen van hun continuïteitsvraagstukken bij veelal bedrijfskritische (software) producten en diensten. Als neutrale partij draagt Escrow Alliance zorg voor de inrichting en uitvoering van escrowregelingen. Escrow Alliance opereert in een internationale nichemarkt en loopt voorop in het bieden van zekerheden voor Cloud, SaaS en datadiensten.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Sander Remans via 06-51502585.

Interesse?

Wil je graag in deze nieuwe functie aan de slag?
Stuur je sollicitatie naar sander.remans@escrowalliance.com