Werkwijze, een heldere escrowregeling in 3 stappen

Het opzetten van een escrowregeling vraagt om zorgvuldige aandacht. In dit proces wordt zoveel mogelijk werk uit handen genomen. Tijdens het hele proces staat een escrow consultant aan je zijde, met op de achtergrond een team van mensen met juridische en technische kennis. We communiceren helder welke stappen nodig zijn om de overeenkomst op te stellen, de verificatie op het materiaal uit te voeren en het depot te maken.

Stap 1. Analyse

Om een passende escrowregeling aan te kunnen bieden, wordt de continuĆÆteitsbehoefte altijd samen besproken en een analyse gemaakt op basis van uitgebreide ervaring en talloze regelingen die in het verleden door Escrow Alliance zijn opgezet.

Stap 2. Aanbeveling

Onze escrow consultant formuleert een geschikte escrowregeling op basis van een analysegesprek. De escrow consultant stelt een overeenkomst op die aan alle relevante criteria voldoet, waaronder:

  • Juridische correctheid;
  • Technische uitvoerbaarheid;
  • In afstemming met de specifieke wensen en eisen van zowel de softwaregebruiker als de softwareleverancier;
  • Duidelijkheid en begrijpelijkheid voor alle betrokken partijen.

Stap 3. Inrichten & uitvoering

Zodra alle partijen tot overeenstemming zijn gekomen, zullen we vervolgens:

  • De benodigde documenten opstellen.
  • Alle technische aspecten inrichten.
  • Toegang verlenen tot een persoonlijke online omgeving, waar je altijd de status en gerelateerde informatie kunt bekijken.

Nadat alle betrokken partijen de escrow-overeenkomst hebben ondertekend, activeren we de escrowregeling en starten we met de uitvoering.

Een heldere escrowregeling via Escrow Alliance

Escrow Alliance staat voor duidelijke, pragmatische escrowregelingen zonder tijdrovende processen en onnodige kosten, met een accurate, heldere, praktische escrowregeling voor alle partijen.

Wat is voor jouw situatie
de best passende oplossing?

Oriƫnteer je op de mogelijkheden, we denken graag met je mee.